De Valk Pinkster Jeugd Toernooi: Je kunt nog inschrijven!

Deel dit bericht via:


Op 8, 9 en 10 juni aanstaande vindt op het sportpark ‘Het Valkennest’ voor de 6e maal in successie het Valk Pinkster Jeugd Toernooi plaats. In totaal spelen tijdens de Pinksterdagen maar liefst 150 jeugdteams van binnen en buiten de regio op de voetbalvelden van vv De Valk. Uniek dit jaar is de deelname van een Schotse jeugdploeg. Daarnaast zijn er traditiegetrouw ook weer een aantal Belgische ploegen te gast.

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de volgende categorieën:

Zaterdag: JO15

Zondag: JO11 en JO12

Maandag: JO7, JO8, JO9 en JO10

Schrijf dus snel in om teleurstellingen te voorkomen.
Inschrijven kan via www.valkpinksterjeugdtoernooi.nl

Deze editie van het Pinkstertoernooi valt samen met het 110-jarig bestaan van de voetbalvereniging waardoor er naast het jeugdtoernooi nog een aantal extra activiteiten worden georganiseerd. Zo is er    een ‘jubileumwedstrijd’ tussen de huidige selectie en de kampioensploeg uit het jubileumjaar 2009 (100-jarig bestaan). Na afloop van deze wedstrijd wordt er een grootse feestavond georganiseerd met live-band en DJ waar iedereen van harte welkom is. Om dit allemaal mogelijk te maken wordt er weer een grote tent geplaatst.

Naast voetbal staat dus ook  ontspanning en gezelligheid centraal tijdens deze dagen. Op het terrein worden er diverse standjes met eten en drinken geplaatst. Op zondag en maandag is de ING voetbalshow present en zorgt Falco -de Valkmascotte- ongetwijfeld weer voor heel veel lol.

Meer informatie is verkrijgbaar via www.valkpinksterjeugdtoernooi.nl en via de social mediakanalen van VV De Valk en het Pinkstertoernooi.
De planning van de wedstrijden is vanaf begin juni te raadplegen op www.toernooi.nl.

VV De Valk nodigt iedereen van harte uit op sportpark ‘Het Valkennest’ aan de Bosstraat in Valkenswaard om het toernooi tijdens deze dagen mee te komen beleven.

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?