Cursus voetbalscouting succes.

Deel dit bericht via:


In samenwerking met Henk Grim en de KNVB hebben trainers uit de regio een workshop voetbalscouting bijgewoond. Het was een lange maar vooral leerzame dag.Voor de middag gaf Henk Grim een presentatie over voetbalscouting. Hierin kwamen aandachtspunten naar voren hoe je het beste een bepaalde speler of jeugdspeler kunt scouten/beoordelen. Om 13.00 uur werd de wedstrijd tussen RKVVO B1 en Dommelen B1 gespeeld waarin de cursisten de opdracht meekregen om het elftal van RKVVO B1 te scouten/beoordelen. Van alle spelers van RKVVO binnen het veld werd een analyse gemaakt wat na de wedstrijd door de cursisten en Henk Grim werd besproken. Een aantal belangrijke aandachtspunten in scouting kwamen aan het licht.

De ruim 60 deelnemers krijgen voor het bijwonen van deze cursus 4 studiepunten bijgeschreven voor licentieverlenging.

In de toekomst wil AVEC meerdere van dit soort cursussen organiseren waarin studiepunten te verdienen zijn. De volgende bijeenkomst voor leden van AVEC is medio eind mei /begin juni 2016 op de afsluitingsavond van Amateurvoetbaleindhoven waarin 'traditioneel' de wedstrijd wordt gespeeld tussen de trainers uit Eindhoven e.o en trainers uit De Kempen e.o.

Wil je meer informatie over AVEC, of wil je als trainer lid worden van onze vereniging, stuur dan een mail naar: pr@amateurvoetbaleindhoven.nl

 

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?