Competities in 2F, 4F en 5F weer helemaal open.

Deel dit bericht via:


2e klasse F

EFC en RKSV Heeze hebben beide hun inhaalwedstrijd gewonnen. EFC behaalde een degelijke overwinning bij SV Blerick en de trein van RKSV Heeze dendert na de winterstop gewoon door. De ploeg van scheidend coach Noud van Buul walste over SC Irene heen (0-6). De top drie is aan elkaar gewaagd. EFC is de koploper met een verliespunt minder dan RKSV Heeze en Someren.


3e klasse D

Door gelijke spel van Reusel Sport tegen Braakhuizen kan Hilvaria aanstaande zaterdag in de thuiswedstrijd tegen BES al kampioen worden. De ploeg van Henri van den Braak is dit seizoen ongenaakbaar. Met slechts twee verliespunten kan de ploeg uit Hilvarenbeek ongeslagen de titel behalen.

4e klasse F
Er stonden afgelopen donderdag vijf inhaalwedstrijden op het programma in de 4e klasse F. Alle vijf de wedstrijden eindigde in 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Woenselse Boys ging onderuit bij De Raven, waardoor het de koppositie weer moet afstaan aan Tivoli. Door dit verlies van de Eindhovenaren zijn er meer kanshebbers bijgekomen voor de titel. Met nog acht wedstrijden te spelen kan er nog van alles gebeuren in de 4e klasse F.
5e klasse E
Sterksel blijft in het spoor van Waalre na de 1-3 overwinning bij Knegselse Boys. Het gat met de koploper bedraagt vier punten. DOSKO'32 volgt op de derde plaats met een achterstand van zeven punten.

5e klasse F
In de 5e klasse F zien we iedere week verrassende uitslagen. Zo wint Olympia Boys afgelopen zondag verrassend bij titelkandidaat RKPVV en zo gaat het afgelopen donderdag onderuit in de inhaalwedstrijd tegen Elsendorp (2-0). In deze klasse geldt dat iedereen van elkaar kan winnen. De eerste zes ploegen maken nog kans op de titel. De komende weken wordt er meer duidelijk als er enkele inhaalwedstrijden zijn afgewerkt.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?