Albert van der Sleen en theGreatMatch.com slaan de handen ineen

Deel dit bericht via:

Oefenstof voor keepers in de leeftijd van 14 – 18 jaar via de app
De komende 2 weken kunnen keeperstrainers zich aanmelden (zie link onder artikel) om deel te nemen aan het interactieve keeperstrainingsprogramma dat theGreatMatch.com in samenwerking met Albert van der Sleen aanbiedt. De oefenstof is geschikt voor keepers in de leeftijdscategorie 14 - 18 jaar en beschikbaar via de CoachAssist app (iOS & Android) van theGreatMatch.com.

Nabespreking
In april kunnen de trainers aan de slag met de app. Aan het einde van de maand bespreekt Van der Sleen met de trainers die het trainingsprogramma hebben gevolgd wat hun ervaringen zijn en geeft hij tips. Dat gaat via een podcast (een audiouitzending die live te beluisteren is en naderhand gedownload kan worden).
Guido Budziak (theGreatMatch.com): "De deskundigheid van Albert staat buiten kijf. Ik heb dat persoonlijk mogen ervaren toen ik als jeugdkeeper van FC Eindhoven door hem werd getraind. Nu we over de opzet van het programma hebben gesproken blijkt eens te meer dat hij ongelooflijk veel kennis van zaken heeft. Wat me daarbij nog het meest aanspreekt, is zijn duidelijke visie op de totale opleiding van een keeper. Van de eerste vangbal tot en met de overstap naar de senioren. Het is mooi dat keeperstrainers kunnen profiteren van de unieke combinatie van oefenstof en online contact".

Albert van der Sleen
Albert van der Sleen keepte jarenlang voor FC Eindhoven en daarna bij NEC. Na zijn actieve carrière als profkeeper werkte hij achtereenvolgens als keeperstrainer bij FC Eindhoven, SC Heerenveen en NAC Breda. Tegenwoordig traint Van der Sleen de doelmannen van tweededivisionist GVVV uit Veenendaal.

Keeperstalent ontwikkelen

Albert van der Sleen: "Ik kijk er naar uit om met de trainers interactie te hebben over de ontwikkeling van talenten en trainingen, en om samen te zorgen voor een betere ontwikkeling van keepers. Ik ben er namelijk van overtuigd dat er genoeg keeperstalent is in Nederland, maar dat er veel talent verloren gaat op jonge leeftijd.
Met de CoachAssist app bieden we trainers een programma aan waarmee ze jonge talenten kunnen helpen met hun ontwikkeling op technisch, tactisch en mentaal vlak. Dit laatste moeten we zeker niet vergeten en we willen jonge spelers zelfbewust maken van wat er nodig is om stappen te kunnen maken binnen de eigen vereniging en misschien daarna wel op een hoger niveau. Op deze manier denk ik dat er zeker meer talent naar boven zal komen en behouden blijft."

Interesse om deel te nemen?

Interesse om deel te nemen aan dit programma? Neem contact op via het formulier op theGreatMatch.com: https://thegreatmatch.com/klemvast/

Let op: er is voor dit programma dat in april loopt een beperkt aantal deelnemers mogelijk.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?