Oproep: 'Aandacht vrouwenvoetbal kan beter!'

Deel dit bericht via:

Amateurvoetbaleindhoven heeft een aantal jaren geleden een oproep gedaan aan alle verenigingen die het vrouwenvoetbal hoog in het vaandel hebben staan. We hebben destijds bij RKSV Nuenen een bijeenkomst georganiseerd om samen met deze clubs  het vrouwenvoetbal meer te gaan promoten op Amateurvoetbaleindhoven.  De reacties waren destijds enthousiast.

Maar uit dit initiatief is vanuit de clubs weinig tot niets terecht gekomen.  Wel de ambitie uitspreken maar vervolgens geen respons ontvangen.

Items
AVE heeft de afgelopen seizoenen minimaal eens per maand het item  ‘profiel vrouwen’ online gebracht op de website. Dat is wat we zelf vanuit de redactie online kunnen brengen. Om het vrouwenvoetbal meer aandacht te schenken hebben we wel medewerking nodig van  trainers, begeleiders, bestuursleden en alle belanghebbende binnen het vrouwenvoetbal van een club. Denk aan wedstrijdverslagen, nieuwsberichten en overige info.

Oproep
Graag komen we in contact met personen die binnen de club het vrouwenvoetbal behartigd en medewerking wil verlenen om het vrouwenvoetbal meer aandacht te geven.
Stuur een mail naar info@amateurvoetbaleindhoven.nl

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?