2e kwalificatieronde KNVB Beker. UNA op bezoek bij TEC, Gemert ontvangt Urk.

Woensdag 21 september staat de tweede kwalificatieronde KNVB beker op het programma. Inzet: een plek in het hoofdtoernooi. 

UNA reist af naar Tiel waar het op bezoek gaat bij tweede divisionist TEC. TEC is voor UNA geen onbekende. In competitieverband troffen beide ploegen elkaar al zesmaal in de derde divisie en ook tweemaal in het kader van de (districtsbeker).
Gaat UNA een goed vervolg geven aan de twee overwinningen op rij in de competitie.

Gemert ontvangt woensdag in de tweede voorronde SV Urk. Met de memorabele confrontaties tegen TEC, Staphorst en ADO Den Haag nog vers in het geheugen maakt Gemert zich op voor een heerlijk bekeravondje.

Cupfighter
In 2018 werd het hoofdtoernooi bereikt en kwam Feyenoord uit de koker rollen. Wat een mooi avontuur was dat! En ook vorig jaar werd de voorronde overleefd dankzij een overwinning op tweededivisionist TEC uit Tiel (3-1). In de eerste ronde van het hoofdtoernooi werd derdedivisionist vv Staphorst verslagen (0-3), waarna de missie uiteindelijk strandde tegen ADO Den Haag. De profs moesten daar wel al hun kanonnen, die aanvankelijk rust hadden gekregen, voor in stelling brengen, 4-2.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?