1500 vrijwilligers gezocht voor UEFA Women's Euro 2017

Deel dit bericht via:


De vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor een functie in één van de speelsteden Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg of Utrecht.

De volunteers komen te werken in één van de volgende tien domeinen:

Ticketing & Accreditation – verwerken van alle tickets en accreditaties
Fanzones – inrichten en organiseren van zones in de stad en bij het stadion voor fan
Technical Services & ICT – technische en technologische ondersteuning
TV/Media – eraan bijdragen dat de zendgemachtigden (televisiestation met de uitzendrechten) en andere media goed verslag kunnen doen van het toernooi
Spectator Services – Informeren, verwelkomen en begeleiden van bezoekers
Volunteersmanagement – organiseren en faciliteren van alle volunteersactiviteiten
Marketing & Commercial Operations – werkzaamheden op het gebied van marketing en commercie
VIP, Hospitality & Ceremonies – zorgen voor een goede ontvangst van (speciaal uitgenodigde) bezoekers en organiseren van ceremonies
Match Organisation – eraan bijdragen dat de wedstrijdorganisatie vlekkeloos verloopt
Transport, Logistics & Team Services – ondersteunen van de logistiek (waaronder accommodaties) rond de deelnemende teams
De werkzaamheden vinden plaats in een periode van anderhalve maand: van 1 juli 2017 tot en met 15 augustus 2017. Elke volunteer werkt in die periode minimaal drie dagen.

'Ervaring is goud waard'

Een eindtoernooi is iets magisch
"Wie van voetbal en topsport houdt, gaat dit werk met een lach op zijn of haar gezicht doen," zegt toernooidirecteur Bert van Oostveen. "Een eindtoernooi is iets magisch en daar een bijdrage aan leveren is een unieke ervaring. Ik heb het voorrecht gehad dat bij meerdere toernooien van dichtbij mee te maken."

"De saamhorigheid bij het organiseren van zo'n evenement is enorm en je leert er ontzettend veel van", vervolgt Van Oostveen. "De werkervaring die je bij de organisatie van een topsportevenement als dit opdoet, is goud waard."

AANMELDPROCEDURE
Iedereen die vanaf 1 juli 2017 18 jaar is, kan zich aanmelden via deze link.

Stichting EK vrouwen 2017

De Stichting EK vrouwen 2017 organiseert samen met UEFA WEURO 2017. In de stichting zitten voornamelijk medewerkers van de KNVB. Om het toernooi te organiseren, werken zij samen met collega's van de zeven speelsteden, clubs en stadions.

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?