Verstappen-achtige start bezorgt  Dommelen periodetitel

Door Willem Witteveen
Met enig vertrouwen trad Terlo aan tegen Dommelen en de eerste noemenswaardige aanval rolde ook richting het Dommels doel. Maar daar was alles ook mee gezegd. Dommelen greep bliksemsnel het initiatief en met  de snelle voorwaartsen werd Terlo onder druk gezet. En als binnen acht minuten twee corners evenzovele doelpunten opleveren, door toedoen van Igor Smit lijkt een afstraffing voor Terlo nabij. Dommelen houdt nog even druk op de ketel en geeft Terlo amper de gelegenheid om het spel te verplaatsen.

Zo halverwege de eerste helft weet Terlo beter weerwerk te leveren en komt de wedstrijd wat tot rust. Nog steeds heeft Dommelen het betere van het  spel en weet het nog wat mogelijkheden bijeen te voetballen maar de scherpte van het eerste kwartier is er af.

Na rust probeert Terlo met Peter Verhoeven en Jari Kok als invallers wat meer grip te krijgen op de wedstrijd. Dommelen voetbalt met de comfortabele voorsprong op zak degelijk en ontspannen. Als Terlo wat meer de aanval probeert te zoeken en daardoor de verdediging wat vaker naar voren beweegt is Dommelen met snelle tegenstoten uiterst gevaarlijk. Maar doelman Stan van de Bersselaar staat op zijn post. De  3-0 lijkt dan ook meer in de lucht te hangen dan de 1-2. Toch weet Terlo kleine kansjes forceren maar Freek Lommers , Jari Kok en Sebastiaan Kromwijk stuiten op de prima doelman van Dommelen. En zo blijken deze kansjes druppeltjes op een gloeiend hete Dommelse plaat.

Als Jari Kok, terug na een knieblessure, na een duel op het middenveld een ogenschijnlijk stevige nieuwe knieblessure oploopt is dat niet bevorderlijk voor het zelfvertrouwen van Terlo. Dommelen voetbalt de wedstrijd, met vijf wissels in de 2e helft en voor het oog van vele supporters soepeltjes uit.

Een meer dan verdiende overwinning en een fraaie periodetitel als resultaat tegen een te onmachtig Terlo.

@ Hans
13 maart 17:32
Spelen wekelijks de tegenstander van links naar rechts en dat doen ze volledig zelf als spelersgroep. Dus van ontevredenheid is geen spraken als je veel wint.
Hans
13 maart 11:58
Zijn alle spelers wel tevreden dan hoe t nu gaat???
Daniël voigt
11 maart 20:45
Dankjewel voor de complimenten! @jos idd we doen het samen met heel de selectie staf van 1&2! @feestje er was gelukkig genoeg bier 😬
@jo
11 maart 14:13
zo is da, op naar t kampioenschap
Jo
11 maart 12:57
Mooi die periodetitel, maar die nacompetitieplek zal ingevuld worden door een ander team uit de competitie.
10 maart 13:57
knap niet alleen van Daniel, maar ook van zijn assistent! Samen de goede keuze's gemaakt na een mindere start!
Marc
10 maart 11:40
Ook de 3de helft was zeer vermakkelijk proficiat mannen
Dominique
10 maart 11:34
Complimenten voor Daniel. Na een moeizame start is Dommelen weer helemaal in de winning moot. Knap gedaan en succes verder.
Piettie
10 maart 11:06
Gefeliciteerd Dommelen, uitermate verdiend deze periodetitel na een mooi serie wedstrijden.