Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jos Beerens loopt 4-Daagse voor goed doel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

AVE avond gezellig en druk op nieuwe locatie (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
MCB Direct
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

21 mei 2017 | - Wedstrijd van de week 

Duidelijke nederlaag voor RKGSV in nacompetitie


Mat RKGSV verliest eerste poulewedstrijd met duidelijke cijfers.

Het gezicht van RKGSV-aanvoerder Rainer van Bergen stond op onweer. Zijn ploeg had zojuist een 0-3 nederlaag geleden en dit was niet waarop hij had gehoopt. Het Limburgse Hegelsom was in de eerste wedstrijd van de nacompetitie veel effectiever, maar bovendien ook een stuk actiever. RKGSV kreeg wel kansjes, maar via uitblinker Guidi Kauffeld, Bram Cox en een eigen doelpunt van de thuisclub namen de Limburgers duidelijk afstand.
'Als we in de eerste helft hadden kunnen scoren, was het wellicht een heel andere wedstrijd geworden. Nu krijgen we twee doelpunten tegen uit standaardsituaties en lopen we achter de feiten aan. De 0-3 vind ik toch wel enigszins geflatteerd, maar we hebben meer dan verdiend verloren. Hopelijk doen zij volgende week hun sportieve plicht tegen SVEB en winnen ze ook hun tweede wedstrijd. Dan hebben we promotie naar de vierde klasse de week erna nog volledig in eigen hand.'
Er moet dan echter wel beter met de kans worden omgesprongen en beter worden opgelet bij hoekschoppen en vrije trappen van de tegenstanders. Trainer Jeroen Vermaas: 'We krijgen vóór rust een doelpunt tegen uit een hoekschop en vervolgens heb ik ze gewaarschuwd dat ze daar in de tweede helft op verdacht moesten zijn. We zijn nauwelijks drie minuten aan de gang of hun aanvoerder mag hem weer geheel vrijstaand inkoppen. Een prachtig doelpunt, maar dit was niet nodig geweest, als we hem beter afdekken. Daarna moesten we wel ruimte maken aan de tegenstander en wordt het ook nog 0-3.

Ongehinderd
In de eerste 45 minuten was er nauwelijks sprake van een interessant duel. Beide teams speelden slordig en lieten niet zien dat ze iets te zoeken hebben in de vierde klasse. RKGSV kreeg de beste kansen en was via Lars de Groot, Gurkan Yavuz, Tim van Berlo en Menno Vos het meest gevaarlijk. In de 18de minuut was er een grote kans voor de groenwitten. Vos stuitte echter op doelman Joris Hagens. Zeven minuten later had Vos opnieuw een uitstekende actie in huis, maar kwam voor het doel De Groot een teenlengte te kort om zijn voorzet binnen te tikken. Aan de andere kant had ook zomaar Hegelsom de score kunnen openen, maar Kauffeld kopte de bal op de lat.In de 31ste minuut werd het toch 0-1, toen Kauffeld ongehinderd een hoekschop in het doel kon werken. RKGSV schrok en ging onder leiding van Vos op jacht naar de gelijkmaker. Vijf minuten na het openingsdoelpunt leek de thuisploeg op gelijke hoogte te komen, maar de lob van Van Berlo verdween naast de verkeerde kant van de paal. Ook De Groot kreeg een mogelijkheid, maar de lange spits had deze wedstrijd geen geluk en zag zijn schot via een Limburgs lichaam naast gaan. Zoals gezegd, werd het meteen in de tweede helft 0-2 en moest RKGSV vol aan de bak om nog iets van de wedstrijd te maken.

Executie
Vermaas wisselde drie maal en bracht Sjoerd Timmermans, Klaas van Krieken en routinier Michel Klaassen voor Menno Vos, Gurkan Javuz en Tom van den Berk. Koud in het veld was Klaassen dicht bij de 1-2, maar zijn schot ging net voorlangs. Ook de tegenstander kreeg een kans, maar Nick Cooiman zag de bal ver naast gaan. Het was slechts uitstel van executie, want in de 71ste minuut werd het alsnog 0-3. Kauffeld soleerde door de Gerwense defensie en zag zijn inzet via het been van een verdediger in het doel verdwijnen.
Daarmee was de wedstrijd gespeeld. Hegelsom claimde nog twee strafschoppen bij scheidsrechter Van Geffen, bij vermeende overtredingen op Guido Kauffeld en invaller Ramin Omarkheel en RKGSV raakte in de blessuretijd nog twee maal de paal, bij inzetten van Tom Timmermans en Nick de Loo. Gescoord werd er echter niet meer. Vreugde bij de vele meegereisde supporters van Hegelsom; berusting bij die van RKGSV...

Opstellingen:

RKGSV: 1. Rob van Hoek, 2. Rick van Dael, 3. Rainer van Bergen, 4. Nick de Loo, 5. Tim van Gent, 6. Tim van Berlo, 7. Gurkan Yavuz (18. Klaas van Krieken), 8. Tom van den Berk (Michel Klaassen), 9. Lars de Groot, 10. Tom Timmermans, 14. Menno Vos (17. Sjoerd Timmermans).

Hegelsom: 19. Joris Hagens, 2. Niek Peeters, 3. Bram Cox, 5. Jordi Janssen, 6. Lars Stappers (14. Stan Zanders), 10. Guido Kauffeld, 11. Jordi Geurts 15. Nick Cooiman, 16. Dorian Teensma (7. Ricardo van Lierop, 17. Liam de Vries (12. Ramin Omarkheel).


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Duidelijke nederlaag voor RKGSV in nacompetitie
(Door Willem-Jan Schampers)
logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg