Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jos Beerens loopt 4-Daagse voor goed doel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

AVE avond gezellig en druk op nieuwe locatie (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
MCB Direct
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

15 mei 2017 | 3e klasse D

Reusel Sport - FC Eindhoven/av: 4-0


Reusel Sport/Faes Group sluit competitie af met ruime 4-0 overwinning op F.C. Eindhoven av.

Reusel Sport/Faes Group begon de 26e en laatste wedstrijd van het seizoen met invallers voor Brahim (naar Feyenoord) en de licht geblesseerde Seb Heesters. Het werd een wedstrijd met twee geheel verschillende helften. Voor de pauze dicteerde de blauw-witten Eindhovenaren het spel. De thuisploeg speelde wel met een geweldige inzet en karakter. Dat de ruststand met 0-0 in ging, lag echter aan de bezoekers die een drietal open kansen miste. De tweede helft kwam Reusel Sport/Faes Group het beste uit de start blokken, binnen 15 minuten had Dave Hermans (weer in Bladella vorm) de bal al tweemaal in het netje liggen. Met een eigen doelpunt en een van Jim Daniëls kwam er een 4-0 eindstand op het scorebord. Scheidsrechter Ooms uit Eindhoven floot een prima wedstrijd.

Vanaf de aftrap bleek al snel dat het niveau van de Eindhovenaren over het geheel op technische gebied een trapje hoger lag, dan dat van de thuisploeg. Met deze wetenschap en de 3-4 overwinning in de uitwedstrijd, was karakter en inzet ook deze middag nodig om succes te hebben. De tactiek om Eindhoven te laten komen en dan met snelle counters succes te boeken ging maar zelden op. Het eerste kwartier was het aftasten aan beiden zijde. Hierna werd Eindhoven av sterker en was de eerste kans voor Jordi van Meurs die naast schoot. In de 15e minuut was het Gino de Wijs die voor langs schoot. In de 21e minuut werd en doelpunt van de thuisploeg op advies van de Eindhoven av grensrechter afgekeurd. Vier minuten later leiden balverlies van Rick Louwers tot gevaar. Rick kon echter ten kostte van een corner nog redding brengen, uit deze corner schoot Samir Belhadj juist langs. In de 33e minuut begon Mick Schoonheijm van achter uit aan een solo die hij met harde pegel afsloot zonder succes. In de 39e minuut miste Eindhoven av een open kans, via de paal en Boudewijn van Buggenum, kon Thom Wouters ten koste van een corner nog redden. Twee minuten later was het Nick van de Berk die vrij voor Boudewijn van Buggenum kwam, de Reuselse doelman redde fraai en hield daarmee de ruststand op 0-0.

Reusel Sport/Faes Group kwam het beste uit de startblokken en had al snel succes. Jim Daniëls speelde zich keurig vrij en gaf een paas op maat aan Dave Hermans, die Eindhoven av keeper Remy Hendrikx geen kans gaf 1-0. De thuisploeg bleef door gaan en Eindhoven av was geen schimp meer van de eerste helft. In de 58e minuut zagen we weer een prachtige aanval, Dave Hermans gaf een voorzet op maat aan Tuur de Laat, die een overstap maakte i.p.v. afteronden. In de 60e minuut kwam Niels Hendrikx de lichtgeblesseerde Thom Wouters aflossen. De eerste jaarse Senior maakte weer een prima indruk. In de 62e minuut kreeg de thuisploeg een vrije trap, Ralf Lavrijsen gaf een paas op Dave Hermans die beheerst de stand op 2-0 bracht. Twee minuten later werd het 3-0 toen rechtsback Stefanus Reker in eigen doel kopte. In de 70e minuut kwam Ralf van Gool Dave Hermans aflossen. In de 82e minuut kreeg Eindhoven av haar eerste kans in de tweede helft Mick Schoonheijm schoot echter lang het doel. In de 84e minuut kwam Seb Heesters, Tuur de Laat aflossen. Na een kans voor Jordi van Meurs in de 84e minuut over, was het laatste woord weer aan de thuisploeg. In de 88e minuut mocht Reusel Sport/Faes Group driemaal aanleggen. Ralf van Gool en Seb Heesters zagen hun schot gekeerd, waarna Jim Daniëls zijn goede spel beloonde met de 4-0. Enkele minuten later floot de rustig en goede leidende scheidsrechter Ooms voor het einde. Reusel Sport/Faes Group kan met een goed gevoel terug zien op het afgelopen seizoen en eindigt op een 7e plaats in het linker rijtje.

 


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg