Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jos Beerens loopt 4-Daagse voor goed doel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

AVE avond gezellig en druk op nieuwe locatie (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
MCB Direct
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

14 mei 2017 | 2e klasse F

BVV - Prinses Irene: 2-5


Prinses Irene wint laatste wedstrijd
Uiteindelijk werd het in de schaduw van het FC Den Bosch stadion een 2-5 overwinning voor Prinses Irene op BVV. Het verschil had veel groter kunnen zijn, maar het leek er af en toe op of de Prinses Irene voorwaartsen niet meer wilden scoren na de vroege goal van Gijs van Erp. Na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijk 2-5. Job van den Elzen nam in zijn allerlaatste wedstrijd in het oranje afscheid met 2 goals. Die werden hem gegund door Tim v.d. Brand en Wibe van Rooij, die ook zelf nog allebei scoorden. Voor BVV troffen Imad Hamria en Glenn Kusters doel. Net als voor Van den Elzen was het ook de allerlaatste wedstrijd, van de uitblinker deze middag, Teun van Schadewijk. Vorige week werden beide spelers in de thuiswedstrijd al in de bloemetjes gezet. Oirschot Vooruit werd kampioen door met 0-1 te winnen van Helvoirt. Prinses Irene speelde een wisselvallig seizoen en eindigt op de 7e plaats. Als enige ploeg in wonnen ze 2 keer van kampioen Oirschot Vooruit!

Een-tweetje
Beide ploegen misten nogal wat vaste krachten. Bij Prinses Ieren kwam dat door blessures en schorsingen. BVV koos er voor een aantal spelers te sparen omdat ze komende zaterdag in de bekerfinale van Zuid 1 spelen tegen Zaterdaghoofdklasser Hoek. Na 2 minuten was het al raak, toen een mooie een-tweetje tussen Gijs van Erp en Job van den Elzen de eerste in staat stelde de bal in de kruising te prikken. In het vervolg was Prinses Irene de bovenliggende partij in een al met al gezapige vertoning. Prinses Irene kreeg volop kansen, maar met name Van den Elzen had het vizier niet op scherp staan. Zo ging een omhaal langs, schoot hij een voorzet tegen de onderkant van de lat en zag hij een lob overgaan, waar een breedtepass een medespeler vrij voor het doel had gezet. Ook Tim van der Heijden en Tim v.d. Brand schoten in kansrijke positie langs.

Van den Elzen slotakkoord
In de 2e helft was het Van Rooij die voor het eerste gevaar zorgde, zijn schot werd door Poelstra gestopt. BVV zette wat meer druk naar voren, maar de kansen waren voor de mannen van Van Tilburg Mode & Sport. Zo kreeg Van den Elzen twee dotten van kansen na voorzetten van de linker-en rechterflank maar, de meest trefzekere spits uit de geschiedenis van Prinses Irene, leek niet te willen scoren. Een missertje van Poelstra viel voor de voeten van Van den Brand, maar ook nu lukte het niet om dat af te straffen. In de 70e minuut was het eindelijk raak. Tim v.d. Brand speelde Van den Elzen vrij en met een mooi stiftje verschalkte hij, tot opluchting van zichzelf, doelman Poelstra. Deze kreeg meteen een publiekswissel vanwege zijn afscheid. Vijf minuten later was er zo ongeveer de eerste kans voor BVV, maar wel meteen raak. De bal kwam tegen het achterwerk van een Prinses Irene speler, de terugspringende bal werd binnen geschoten door Hamria. Twee minuten later was de marge weer hersteld . Na een mooie pass van Van Schadewijk, bediende Van den Brand de sterke spelende Van Rooij, deze schoot onberispelijk raak. Opnieuw deed BVV wat terug, nadat de verdediging van Prinses Irene, waarin na 75 minuten de nodige wissels hadden plaatsgevonden, niet kordaat ingreep. Glenn Kusters liet een balende doelman Van Venrooij kansloos. In de slotfase werd pas echt het verschil gemaakt. Tim v.d. Brand scoorde, nadat invaller doelman Dylan van Schaijk en schot van Van Rooij moest lossen. In de 88e minuut zette Van den Elzen het slotakkoord. Jongeling Van Rooij had zelf kunnen scoren maar gunde Van den Elzen zijn laatste doelpunt in het 1e elftal, waarvoor hij meer dan 200 keer scoorde.
Opstelling: Stef van Venrooij, Roy van Tilburg (75e Frits v.d. Hogen), Koen Pittens, Gijs van Erp, Jerin v.d. Rakt (75e Rick v.d. Meer), Teun v. Schadewijk, Tim v.d. Heijden, Jeroen Bekkers (75e Teun Schouten), Tim v.d. Brand, Job v.d. Elzen, Wibe van Rooij

 


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg