Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jos Beerens loopt 4-Daagse voor goed doel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

AVE avond gezellig en druk op nieuwe locatie (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
MCB Direct
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

14 mei 2017 | 1e klasse C

Beerse Boys - Moerse Boys: 1-2


Beerse Boys verliest van Moerse Boys en speelt nacompetitie

Wat gevreesd werd en ook het meest voor de hand liggend was is gebeurd: Beerse Boys moet nacompetitie spelen voor lijfsbehoud in de eerste klasse. Tegen Moerse Boys kwam de thuisploeg wederom niet tot een aanvaardbaar spelpeil en moest de punten dan ook aan de Zundertse formatie laten: 1-2. Beide ploeg scoren moeilijk en hadden ieder een strafschop nodig om de doelman van de tegenstander te passeren. Dat gebeurde nadat Mitchel van Overveld de bezoekers al snel op 0-1 had gezet. De strafschoppen werden verzilverd door Ruud Willems na een kwartier en Daan van den Broek namens Moerse Boys vlak voor tijd.

Niet de Beerse maar de Moerse Boys startten voortvarend. Al in de 5e minuut kwam de 0-1 op het scorebord toen Mitchel van Overveld raak schoot nadat hij eerder de bal op de paal zag belanden; in de rebound was hij de Beerse verdedigers te slim af. Beerse Boys weet intussen wat knokken tegen een achterstand is en ging op zoek naar de gelijkmaker. Pim Vingerhoets stichtte regelmatig gevaar en deed dat in de 15e minuut ook na aangespeeld te zijn door Bart den Otter. Hij werd in het strafschopgebied gevloerd en dat leverde Beerse Boys een strafschop op. Deze werd in de 16e minuut benut door Ruud Willems. In de 22e minuut had Pim Vingerhoets nogmaals een goede actie in huis en nu werd hij buiten het beruchte gebied door middel van een overtreding van een vrije gang naar het doel van Tom Magielse af gehouden. De vrije trap van Rob van Bijsterveldt strandde in de muur. Even later moest Dennis Schapendonk zich geblesseerd laten vervangen door Daan Mulders. De arbeid op het veld leverde weinig echte kansen op. Bart van den Broek kreeg in de 36e minuut een vrije schietkans, maar hij schoot voorlangs. Een kansje met rechts voor Niels van Heerbeek in de 41e minuut ging over en in de laatste minuut zocht ook Moerse Boys na een aanval over rechts het doel te hoog.

Meteen na de pauze was Daan Mulders dicht bij een doelpunt, maar meer dan een hoekschop leverde zijn actie niet op. Dat was ook het geval in de 49e minuut bij een uitstekend geplaatste kopbal van Pim Goossens namens Moerse Boys. Koen van Kollenburg verwerkte de bal met een super reactie uit de benedenhoek tot hoekschop. De volgende kans was voor Beerse Boys in de 56e minuut. Een indraaiende vrije trap van Pim Vingerhoets werd door Niels van Heerbeek met het hoofd van richting veranderd en was daardoor moeilijk te stoppen; dat lukte Tom Magielse echter wel, zij het dat hij de bal los moest laten. Uiteindelijk kreeg hij deze toch eenvoudig in zijn handen gespeeld. Rond het uur spelen wist Pim Vingerhoets op links enkele keren door te breken, maar zijn voorzetten leidden niet tot serieus doelgevaar. In de 73e minuut liet Moerse Boys weer van zich horen met een schot over en in de 75e minuut kreeg Bart van den Broek nog eens een vrije schietkans, maar nu plaatste hij de bal naast de eerste paal. Het winnende doelpunt van Moerse Boys kwam voor de Beerse verdediger Joost Claassen ongelukkig tot stand. Bij zijn verdedigende werk kwam hij ten val en zag de bal tegen zijn hand rollen. Het werd bestraft met een strafschop en die werd in de 87e minuut zuiver ingeschoten door Daan van den Broek: 1-2. De nog resterende tijd werd benut voor publiekswissels voor de stoppende doelman Koen van Kollenburg en linksachter Joost Claassen, die beiden een mooie loopbaan bij Beerse Boys hebben gehad. Hopelijk kunnen zij in de nacompetitie nog enkele keren vlammen, te beginnen met de tweekamp tegen Zeelandia Middelburg.

Opstelling Beerse Boys: Koen van Kollenburg (87. Giovanni de Vrij); Stijn van Heerbeek, Rob van Bijsterveldt, Ruud Willems, Joost Claassen (88. Ron van Korven); Bart den Otter, Dennis Schapendonk (24. Daan Mulders), Joost Schapendonk; Pepijn van Spreuwel, Niels van Heerbeek, Pim Vingerhoets.


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg