Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jos Beerens loopt 4-Daagse voor goed doel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

AVE avond gezellig en druk op nieuwe locatie (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
MCB Direct
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

14 mei 2017 | 1e klasse C

Brabantia - Marvilde: 4-0


Doek valt voor Marvilde
Het eerste jaar ooit in de eerste klasse in het jaar van het 90-jarig bestaan van Marvilde blijft vooralsnog ook het enige jaar op dit niveau. Marvilde is er niet in geslaagd om degradatie af te wenden. Vandaag werd verloren bij Brabantia, maar deze uitslag was niet van belang, omdat concurrent voor de nacompetitie, Moerse Boys, won bij Beerse Boys. Marvilde had uiteraard al eerder deze competitie de nodige punten laten liggen en daarom stond het al langere tijd op de laatste plaats. Gezien de 26 gespeelde wedstrijden is Marvilde zeker niet de slechtste ploeg in de 1e klasse C, maar door de vele (zware) blessures heeft Marvilde maar weinig in de sterkste opstelling kunnen spelen. Door meerdere redenen speelde Marvilde vandaag niet haar beste wedstrijd, maar Brabantia is gewoon een sterke ploeg die door de overwinning van vandaag mag proberen in de nacompetitie te promoveren naar de hoofklasse. Voorafgaand aan de wedstrijd had Brabantia een mooie geste voor de moeders die op bezoek kwamen door deze een roos te geven.

Na deze vriendelijkheden was vooral Brabantia de baas op het veld. Marvilde probeerde wel, maar kreeg nooit uitzicht op een overwinning. In de 8e minuut kwam een corner van Ties Bazelmans vanaf rechts bij de tweede paal bij Tommy van de Wiel terecht, die de bal opnieuw in het doelgebied bracht, waarna Danny Das deze op de lat schoot. Tommy van de Wiel is deze competitie de meest stabiele waarde geweest in het team van Marvilde en mag dus terugkijken op een goed seizoen. Eén minuut later mocht Patrick Kraker alleen richting Richard Prinsen met Stijn Louwers in zijn nek. Een klein duwtje van Stijn leverde een matig schot van Kraker op wat dus naast het doel ging. In de 21e minuut kwam een vrije trap vanaf de linkerkant bij de geheel vrijstaande Joshua Tan terecht. Hij had niet in de gaten dat hij heel veel vrijheid had en kopte slecht op doel, ver naast. Op het half uur een vrije trap aan de rechterkant van het strafschopgebied op 23 meter. Na een kort tikje van Danny Das schoot Rick van den Bogaard de bal op de bovenkant van de lat. Twee minuten later schoot Luc Martens vanaf rechts voor het doel langs vanaf 25 meter. Tien minuten voor de rust nam Florian Ross een vrije trap tegen de zijlijn aan op 35 meter van de cornervlag. De slechte vrije trap werd door de wind gedragen en vloog zomaar over Richard Prinsen in het doel, 1-0.

Na zeven minuten in de 2e helft was de wedstrijd gespeeld. Alex Haas schoot net binnen het strafschopgebied de bal in de verre hoek, 2-0. Twintig minuten voor het einde kreeg Tommy Boogers nog een grote mogelijkheid om Marvilde terug in de wedstrijd te schieten. Een voorzet van Michael Maessen vanaf links kwam op 6 meter bij Tommy terecht. Hij wilde de bal eerst aannemen, maar daardoor kreeg doelman Jesse Renders de kans om de bal te pakken. In de eerstvolgende aanval van Brabantia schoot Ferry Aerts op doel. Richard Prinsen liet het schot los, waarna Patrick Kraker de bal intikte, 3-0. Tien minuten voor het einde leverde balverlies van Marvilde op het middenveld een diepe bal op Mitchel Smits op. De oud speler van Marvilde ging alleen richting Richard Prinsen, omspeelde de doelman en schoot de bal in het lege doel, 4-0. Twee minuten voor het einde mocht Tommy Boogers nog zorgen voor de eretreffer, maar alleen op weg richting doelman Renders wist de doelman van Brabantia de inzet van Tommy te keren. Ook dit was Marvilde dus niet gegund.

Volgend jaar mag Marvilde zich proberen te herstellen in de tweede klasse. Na het kampioenschap in de tweede klasse vorig jaar was dit jaar al snel duidelijk dat het een uitdaging zou worden om voor handhaving te zorgen. Het was mooi om tegen topploegen als Baronie en Goes te spelen, maar deze teams zijn echt een maatje te groot. De overige ploegen in de 1e klasse waren niet veel beter, maar uiteindelijk kwam Marvilde toch net tekort.


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg