Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jos Beerens loopt 4-Daagse voor goed doel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

AVE avond gezellig en druk op nieuwe locatie (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
MCB Direct
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

14 mei 2017 | 2e klasse H

RKSV Heeze - Rood Wit V: 2-4


Rood Wit V had formeel nog een punt nodig om zich van nacompetitie te vrijwaren. En dat was te merken. Ze waren vanaf de aftrap de betere ploeg. En al in de zesde minuut had dat resultaat. Vanaf achteruit werd de bal in twee keer bij Stef Schellekens bezorgd en deze passeerde de Heezer doelman met een diagonale schuiver: 0-1.

Na een kwartier kroop de thuisclub uit zijn schulp. In de 27e minuut kreeg Tom Derkx op links de bal toegespeeld. Hij ging op het doel af en produceerde een hard schot. De bal werd van richting veranderd door Robert Bettgens en verdween onhoudbaar voor de doelman in de linker hoek: 1-1. Met deze stand werd de rust bereikt.

In het tweede bedrijf leek het erop dat beide teams genoegen namen met een gelijk spel. Daar dachten Mitchel Kluijtmans en Gideon Pischel anders over. Binnen 2 minuten brachten zij de stand op 1-2 en 1-3 en had in ieder geval Rood Wit zijn doel bereikt. Een kwartier voor tijd bracht wederom Gideon Pischel de stand op 1-4 en Tom Krieckaert maakte de eindstand iets dragelijker voor Heeze (na goed terugleggen van Ivo Moerenhout): 2-4.

Einde seizoen. Rood Wit ging Heeze nog voorbij in de eindstand maar dat was voor de statistieken. Beide teams zien elkaar in het volgende seizoen weer in de tweede klasse.

Trainers Noud en Marius kunnen al beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen met hopelijk een bredere selectie dan afgelopen seizoen.

 

Rood Wit V. sluit het seizoen goed af. (verslag Rood Wit V)
Rood Wit V. heeft het seizoen met een overwinning afgesloten. Heeze werd in eigen huis met 4-2 verslagen. Door deze overwinning speelt Rood Wit V. ook volgend seizoen in de tweede klasse.

Door de laatste drie wedstrijden winnend af te sluiten wist Rood Wit V. dat het aan een punt tegen Heeze voldoende had om zich ook volgend seizoen tweedeklasser te mogen noemen. Rood Wit V. begon voortvarend aan de wedstrijd. Al in de vijfde minuut opende Stef Schellekens de score. Via Jordy Maes en Gideon Pieschel belande de bal bij Stef Schellekens die doelman Vincent Jansen kansloos liet. Niet veel later nam Heeze het heft in handen en had Rood Wit V. moeite om onder de druk uit te komen. In de 26ste minuut gebeurde het onvermijdelijke, Heeze maakte de gelijkmaker. Daar had het echter wel de hulp van Rood Wit V. voor nodig. Robert Bettgens raakte de bal ongelukkig, waardoor doelman Mark Smulders kansloos was. In de 34ste minuut kwam Rood Wit V. goed weg nadat Koen van Lierop de bal op de paal schoot.

In de 2de helft gebeurde lange tijd niets. Het duurde tot de 60ste minuut tot er weer wat actie te bespeuren was, maar toen was het ook meteen goed raak. Binnen een minuut wist Rood Wit V. twee keer te scoren. Eerst was het Mitchel Kluijtmans die na aangeven van Dave Brugman Rood Wit V. weer op voorsprong schoot. Korte tijd later was het Gideon Pieschel die de 1-3 op het scorebord bracht. Een kwartier voor tijd was het wederom Pieschel die wist te scoren. Na een pass van invaller Douwe Veenstra schoot Pieschel Rood Wit V. naar een veilige marge. Vlak voor tijd dacht Pieschel een hattrick te scoren, zijn inzet belandde echter op de paal. In de tegenaanval wist Heeze wel te scoren. Invaller Tom Krieckaert schatte de voorzet van Ivo Moerenhout op waarde en met een droge schuiver liet Krieckaert Mark Smulders kansloos.

De overwinning van Rood Wit V. kwam echter niet meer in gevaar. Door de 2-4 overwinning, de vierde overwinning op rij, eindigt Rood Wit V. dit seizoen op een achtste plaats.

Opstelling Rood Wit V.:
Mark Smulders; Michael Damman, Jim van Beek, Jordy Maes (61. Mark van Doorn), Dave Brugman, Stef Schellekens, Sten Verhoeven (73. Berend de Bruijn), Robert Bettgens, Stef Fasen (65. Douwe Veenstra), Gideon Pieschel en Mitchel Kluijtmans.


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg