Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jos Beerens loopt 4-Daagse voor goed doel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

AVE avond gezellig en druk op nieuwe locatie (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
MCB Direct
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

7 mei 2017 | 4e klasse G (ZII)

Bruheze - DBS: 1-2


De thuiswedstrijd tegen Bruheze net voor Sinterklaasdag vorig jaar eindigde in 0-1. De teams waren toen aan elkaar gewaagd, en dat zal vandaag gelet op de stand in de competitie op Sportpark Espendonk in Helmond niet anders zijn. Alleen zijn de belangen voor zowel Bruheze als DBS vandaag veel groter als in de wedstrijd van december. En dan doelen we op een plek in de nacompetitie. Bram Louwers sprak deze week over een wedstrijd die vele gezichten kan hebben. En dat klopt, want voor zowel Bruheze als DBS wordt een plek in de nacompetitie vandaag verdeeld. Een gelijkspel wordt het niet, een volgende finalewedstrijd voor DBS wel. De mannen van Bram Louwers hebben er zin in. Want iedereen van DBS 1 wil die nacompetitie spelen. Beide ploegen laten in de 1e helft zien dat ze willen voetballen. Er wordt veel druk gezet en strijd geleverd op het middenveld. Het is DBS dat de 1e goede kans van de wedstrijd krijgt door een hard afstandsschot van Yurjen de Jongh. Keeper Quincy Hertogs brengt knap redding. In de 26e minuut komt DBS op voorsprong als Stijn van den Berk na een mooi hakballetje breed van Mike Spruyt de bal kan binnen tikken, 0-1. Bruheze krijgt in de 28eminuut pas haar 1e kans als Kenvis Odigwe Gomez 1 op 1 met keeper Tim ter Haar van DBS komt te staan. Hij geeft zich niet gewonnen en wordt daarna geholpen door zijn verdedigers die de bal wegwerken. In de 29 en 31e minuut schiet Devin Tholel van DBS op doel, maar vindt het net niet. Nog een laatste wapenfeit voor DBS in de 1e helft als Mike Spruyt in de 33e minuut op doel schiet. Wederom een goed redding van de keeper van Bruheze. Beide ploegen zoeken het kleedlokaal op met een terechte voorsprong 0-1 voor de bezoekers uit Eindhoven.

Bruheze komt verrassend goed uit de onderbreking. Ze krijgt meteen 2 kansen in de 51e en 54e minuut via Marco ten Westenend (op de paal) en Kenvis Odiwege Gomes (net naast). DBS is zoekende naar het ritme van de 1e helft. Maar in de 65e minuut verhoogt zij de stand naar 0-2 als Devin Tholel na een perfecte voorzet van Edwin Riestra de bal geweldig kan binnen koppen. In de 72e minuut doet Bruheze iets terug als Kenvis Odigwe Gomes helemaal vrij voor doel de bal kan binnen schieten, 1-2. Twee minuten voor tijd schiet Mike Box de bal van afstand hard op paal. In de 5e minuut van de blessuretijd schiet Kevin Tholel van DBS nog op doel na een voorzet van Niels van Gemert. Dit verandert niets meer aan de 1-2 eindstand.

Het was een wedstrijd waar grote belangen op het spel stonden gezien het behalen van de nacompetitie. DBS heeft vandaag voetballend en met het beste spel laten zien dat zij de terechte winnaar is. In het begin van de 2e helft maakt DBS het zichzelf nog een beetje lastig, maar zij hersteld zich daarna goed. Vandaag heeft DBS het fundament gelegd voor deelname aan de nacompetitie.

Opstelling DBS 1. Tim ter Haar (GK), 2. Gijs Broeren, 4. Yurjen de Jongh (C), 5. Edwin Riestra, 8. Ruud van Breemen , 9. Ivan Paredes Montes (84e Niels van Gemert ), 10. Mike Spruyt (46e Dennis van der Torren), 11. Devin Tholel, 15. Stijn van den Berk, 17. Wesley de Turck (81e Dominique van den Wildenberg)


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg