Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

27 april 2017 | - Profiel van de week 

Profiel van de week: Martijn Mulder (NWC)


Martijn: "Ik heb er de volste vertrouwen in dat we ons rechtstreeks gaan handhaven in de 2e klasse."

Deze week in profiel van de week Martijn Mulder van NWC.
Mulder genoot de jeugdopleiding bij Helmond Sport en maakte in 2005 de overstap naar de ploeg uit Asten. De 28-jarige middenvelder is ondertussen bezig aan zijn 12e seizoen bij NWC.

NWC degradeerde in 2015 uit de 1e klasse en speelt momenteel voor het 2e seizoen in de 2e klasse H. Afgelopen seizoen eindigde NWC op een teleurstellende 9e plaats in de competitie. In de winterstop stond NWC in verliespunten nog bovenaan, maar na de winterstop ging het mis. NWC won bijna geen wedstrijden meer en het seizoen ging als een nachtkaars uit. De negatieve reeks in de 2e seizoenshelft kreeg een vervolg in het huidige seizoen. NWC is momenteel verwikkeld in degradatiezorgen, ondanks de overwinning bij concurrent Mierlo Hout van afgelopen zondag moet NWC nog alle zeilen bijzetten om boven de bekende streep te komen. Hoe gaat NWC de komende drie wedstrijden deze strijd aan, we vragen het aan Martijn.

Profiel van de week wordt mede mogelijk gemaakt door:

Open vragen
Stel je even voor aan het amateurvoetbaleindhoven publiek:
Martijn Mulder, 28 jaar oud en geboren en getogen in Asten. Hier krijg ik volgende week de sleutel van mijn huis waar ik zal gaan samenwonen met mijn vriendin Claudia en onze hond Willem. 
Vertel eens iets over je beroep of studie, wat doe je precies:
Ik ben werkzaam bij Blue Mango Interactive in Eindhoven, een online marketing agency. Wij helpen merken met advertising en content op het internet. 
Wat zijn je passies / hobby's buiten het voetbal:
Buiten het (zaal)voetbal ga ik graag wat eten en drinken met vrienden. Wanneer tijdens deze gelegenheden geen voetbal wordt gekeken gooien we graag een pijltje richting het dartbord. Daarnaast help ik mijn vriendin waar nodig met haar winkel in Asten 'Charlaine Bodywear'. 
Hoe sta je in het dagelijks leven:
Ik sta in leven als een positieve jongen die graag overal het beste van in ziet. Ik hou van een grapje op z'n tijd en ben graag onder de mensen. 
Hoe denk je dat de voetbalwereld je ziet als speler:
Ik denk als een hardwerkende linkervleugel middenvelder die de hele flank kan bestrijken. Verder moet ik het hebben van mijn snelheid, helaas gaat dit nog wel eens ten koste van het overzicht of een voorzet. 
Wat spreekt je het meeste aan bij deze club en welke dingen juist niet:
Wel: NWC is een mooie grote club. Ondanks de grootte van de club is er veel warmte en aandacht voor iedereen. De ambities op voetbalgebied liggen redelijk hoog maar dit willen ze alleen bereiken van jongens die zelf heel graag voor NWC willen voetballen en voor 95% uit Asten komen. Dit is wat mij betreft een goede zaak.
Niet: Het feit dat steeds minder jonge senioren iets over hebben voor de club in de vorm van het invullen van een vrijwilligersactiviteit. Als iedereen zijn steentje bij zou dragen zou alles nog soepeler verlopen
Van welke trainer heb je het meeste geleerd en motiveer je antwoord:
Dat zijn er twee. In mijn jeugd bij NWC heb ik Harold van Doorn als trainer gehad. Hij was er erg mee bezig om spelers op jonge leeftijd de nodige technische vaardigheden aan te leren, hier heb ik een goede basis gelegd. Verder heb ik bij Helmond Sport enkele jaren Arno Meulendijks als jeugdtrainer gehad. Arno was een verademing binnen de redelijk harde profvoetbalwereld. Hij schonk de nodige persoonlijke aandacht aan een ieder en zorgde ervan dat je er als team stond. 
Wat vind je van je huidige trainer en omschrijf zijn plus en min punten eens:
Wim Kooyman is sinds de winterstop onze trainer nadat de wegen van Eus Marijnissen en NWC scheidden. Hoewel ik Wim dus pas enkele maanden als trainer heb zie ik hem vooral als een eerlijke en open trainer. Hij probeert weer een hecht team van ons te smeden.
Minpunt is dat hij een zwaar Rotterdams accent heeft waardoor menigeen binnen ons Brabantse team moeite heeft hem te verstaan 
Wie is binnen je team de meest opvallende persoon en waarom:
Dit is zowel wat betreft uiterlijk als gedrag Stefan Vaas. Met zijn 2 meter en castagnebruine coupe is hij een imposante persoonlijkheid om te zien. Daarnaast is hij als één van de oudste nadrukkelijk aanwezig terwijl hij vooral op de bank plaatsneemt in de vorm van reservekeeper. Hij neemt graag nieuwe jongens die overkomen uit de A op sleeptouw om te zorgen dat zij scoren, zowel binnen als buiten het veld. 
Ik heb heel veel respect voor................. omdat:
Leon van de Bosch, een jongen uit ons team die persoonlijk veel voor de kiezen heeft gehad. Hij is ondanks deze gebeurtenissen een zeer positieve jongen en zal die laatste zijn die klaagt wanneer hij reserve zit. Een echte teamspeler. 
Wie zijn de meest bijgebleven spelers tot nu toe:
Hier moet ik wel Leon Langedijk, Eddy van Tulden en Ronald “wie kent hem niet” Joosten noemen. Deze jongens die van buitenaf voor hun plezier bij NWC zijn komen voetballen hebben op z’n zachtst gezegd een positieve stempel op mijn mooiste NWC jaren gedrukt. Hier hebben we sportief gezien hoogtepunten mee gevierd, maar vooral meer mooie momenten buiten het veld beleefd. Waar Ronald meer bekend stond om zijn ongezouten mening en uitspraken, stond Leon meer bekend om zijn gedrag in de derde helft, hier had menig tegenstander nog meer schrik van hem dan in het veld. Eddy kwam over van buurman Someren en kwam erachter oranje hem veel beter stond dan blauw-wit. Hij stond vooral bekend om zijn plukballen. Mocht je een stiftje tegen hem maken op de training dan kon je je bal op de hockeyvelden gaan proberen te vinden. 
Wat maakt je vereniging zo speciaal voor jou:
Het is de club waar ik, op een kleine onderbreking in de jeugd na, mijn hele leven heb gevoetbald. Zoals ik al zei liggen de ambities hoog en dit blijkt ook uit het complex wat er nu staat. Er is een hoofdbestuur met een duidelijke en goede visie. Het belangrijkste is dat ik hier gewoon heel graag kom en van altijd en vanaf moment één thuis heb gevoeld. 
Een belangrijke overwinning afgelopen zondag tegen concurrent Mierlo Hout:
Dit was zeker een opsteker voor ons. Waar in het begin van het seizoen het dubbeltje vaak de verkeerde kant op viel is hij nu twee weken achter elkaar goed gevallen. In mijn optiek geen toeval, we staan er meer als een team en hebben bovendien flink aan het conditionele aspect gewerkt waardoor we vaker een wedstrijd in de eindfase naar ons toe trekken. Zaak is nu om het seizoen goed af te sluiten met rechtstreekse handhaving. 
Hoe verklaar je de neerwaartse spiraal sinds de winterstop van 2016:
Het is altijd moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen. Feit is dat we sinds die tijd 3 trainers hebben gehad en dat er de jaren daarvoor veel belangrijke en ervaren spelers zijn gestopt. Hier is voldoende kwaliteit voor teruggekomen, maar af en toe worden andere dingen gevraagd in het veld. Aan deze vechtersmentaliteit ontbreekt het nog wel eens. Het kost natuurlijk ook tijd om te bouwen aan een nieuw team en een nieuwe trainer, ik ga er van uit dat we nu de goede weg in zijn geslagen. 
Persoonlijk:
Wat is je favoriete dagelijkse bezigheid:
Genieten van het onophoudelijke enthousiasme van mijn hond als ik thuis kom van het werk. 
Waar zie je jezelf over 5 jaar:
Waarschijnlijk zal ik niet meer in NWC 1 spelen. Wel ga ik er vanuit dat ik dan op een lager pitje nog actief ben. Verder kijk ik niet ver vooruit, ik zie wel wat er op mijn pad komt. 
Wat zou je nooit meer overdoen:
De Rinjani beklimmen, hier kan Martijn Ghielen jullie meer over vertellen. 
Wat zijn je slechte eigenschappen
Uitstelgedrag 
Wat zijn je goede eigenschappen:
Positief en sociaal 
De grootste ergernissen in amateurvoetbal:
De onsportieve grensrechters 
Hoogtepunt als speler:
Promotie & handhaving naar de 1e klasse voor het eerst in de geschiedenis van NWC.  
Dieptepunt als speler:
Degradatie naar de 2e klasse.  
Lastige tegenstander:
We hebben het altijd lastig tegen onze buurman Someren, gelukkig hebben we er de laatste jaren in competitieverband enkele keren van gewonnen.  
Meest overschatte voetballer:
Joel Veltman 
Meest onderschatte voetballer:
Luka Modric 
Meest opmerkelijk nieuwsfeit:
Ongeveer alles wat over Trump in het nieuws komt is op z'n zachtst gezegd opmerkelijk, en verre van positief.  
Overige:
Hoeveel tijd besteed je aan Social Media en van welk Social Media maak jij voornamelijk gebruik:
Ik besteed elke dag wel even tijd aan social media, voornamelijk Instagram. Hier probeer ik onder druk van mijn collega's vaak ook zelf wat te posten. 
Wie was je idool toen je een puber was:
Luc Nilis 
Wat is je gekste gewoonte:
Altijd een zakje paprikachips na de training eten. 
Meest markante figuur langs de lijn:
Markant weet ik niet, maar ik vind het zeer bijzonder dat mijn opa nog bij elke thuiswedstrijd langs de lijn te vinden is. Iedereen kent hem ook en wanneer ik scoor krijg ik nog steeds 2 euro van hem. Dit seizoen zag het er naar uit dat hij een krantenwijk moest gaan nemen, maar helaas heb ik na de winterstop niet meer veel gescoord. 
Leukste persoon die je dit jaar hebt leren kennen:
Martijn Henst is een jongen die pas geleden van Helmond Sport naar NWC is gekomen. In deze jongen herken ik veel van mezelf toen ik terug kwam bij NWC, dit kan op allerlei manieren worden opgevat ;). 
Met wie van je team ga je ook buiten het voetbal om: 
We hebben een hecht team en gaan veel met elkaar wat drinken na een wedstrijd. Met Martijn Ghielen ga ik ook nog regelmatig op vakantie. Onze vriendinnen mogen dan uiteraard ook mee.  
Kort:
Internet: KPN
Mobieltje: Nexus 5x
Duurste aankoop: Mijn huis
Vrienden: Erg belangrijk in het leven.
Merk voetbalschoenen: Puma
Muziek: Top-40
Grootste flater: Vorig jaar mezelf verslapen waardoor ik te laat op het sportpark was voor de wedstrijd. Ik was wel op tijd wakker maar ben daarna weer op de bank in slaap gevallen zonder de wekker te zetten.
Voetbalhumor: Een aantal jaren geleden hadden we een oefenwedstrijd op het oude kunstgras van NWC. Nadat Martijn Ghielen hard ten val was gekomen had hij een schaafwond op zijn bovenbeen. Toen ik vroeg of ik daar even naar mocht kijken gaf ik er een (iets te hard) tikje op. Martijns eerste reactie was mij een schop onder mijn kont geven. Dit ontging de scheidsrechter niet waardoor Ghielen met rood het veld af kon voor het natrappen van een eigen speler. Hier hebben we achteraf nog flink om gelachen.
Droomvrouw: Sharon Pieksma
Eten: Italiaans
Drankje: (Speciaal)bier
Vakantieland: Nieuw Zeeland
Auto: Seat Leon 
Ja/Nee:
Kunstgras: NEE
Ik kan goed overweg met mijn trainer: JA
Ben je een facebook/twitter freak: NEE
Klassenbehoud met je club dit seizoen: JA
Ik wil graag voetbaltrainer worden in de toekomst: NEE
Ik ga lekker stappen in het weekend: JA
Na de wedstrijd lekker doorzakken in de kantine: JA
Ik ben gespannen voor een wedstrijd: JA
Ik leef voor mijn sport: JA
Rook je: NEE
Doe alles voor een overwinning: JA
Trainer kan me op elke plaats binnen het veld opstellen: JA
Een voetbaltrainer moet niet ouder zijn dan 50 jaar: NEE
Ik krijg een onkostenvergoeding bij deze club:  NEE
Gekleurde voetbalschoenen: NEE
Wil je op deze Ja / Nee vragen nog iets nader toelichten:  NEE
Open:
Het mooiste sportcomplex: NWC 
Het lelijkste sportcomplex:Heidebloem (Geleen)
Wat hoop je nooit meer mee te maken: Een seizoen als vorig jaar.
Wat staat er bovenaan je bucketlijst: Noorderlicht zien
Voor welke club heb je de meeste sympathie: ZSV
Voor welke club zal je nooit gaan spelen: Someren
Wie is volgens jou de beste speler uit jullie selectie: Arne van Geffen
Welke speler van een andere vereniging zou je graag bij jullie zien voetballen: Youri van Brussel
Dat zeggen wij, wat zeg jij:
Wij zeggen: NWC staat te laag op de ranglijst met dit spelersmateriaal
Jij zegt: Absoluut waar. Helaas is dit wel de situatie waar we in zitten en zullen we er alles aan moeten doen om handhaving te bewerkstelligen. 
Wij zeggen: NWC gaat zich nog veilig spelen
Jij zegt: Daar gaan we alles aan doen. Ik heb er ook het volste vertrouwen in dat dit gaat lukken. De afgelopen wedstrijden hebben we belangrijke punten binnen gehaald en we moeten het seizoen tot een goed eind brengen.
Wij zeggen: Een club als NWC hoort minimaal op 2e klassenniveau te spelen
Jij zegt: Ook helemaal mee eens. Zoals ik zei heeft NWC de ambitie om een klasse hoger te acteren, echter zullen we eerst in de 2e klasse moeten blijven.
Wij zeggen:  Roel Nabuurs
Jij zegt: Een jonge, ambitieuze trainer die goed bij de visie van NWC past.
Wij zeggen: Marco van den Braken
Jij zegt: De trainer die mij als 17 jarige heeft laten debuteren bij NWC. Het seizoen daarop is hij vertrokken dus ik heb er niet veel mee gewerkt.
Wij zeggen: Eus Marijnissen
Jij zegt: Een man waar ik op persoonlijk gebied een goede klik mee had. Helaas was hij als trainer op dit moment geen match met wat wij dit seizoen als team nodig hadden. Ik hoop dat het hem volgend seizoen bij Uden beter vergaat.
Tot slot:
Wat vind je van Amateurvoetbaleindhoven.nl:
Leuke site met aandacht voor het amateurvoetbal in de regio. Ik kijk er wekelijks op, ga zo door! 
NWC is een fantastische club omdat:
Ik me hier thuis voel en ze hun best doen iedereen dit gevoel te geven. 
Wie zou jij graag willen zien in deze rubriek 'Profiel vd week':
Ron Verlijsdonk - ZSV 
Wil je nog iets toevoegen in het algemeen:
Leon, bedankt voor het doorgeven en tot snel in Asten! 


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

02 mei 2017 om 15:47

Wim van Oosterhout zegt:

Martijn een super goed verhaal en precies zoals je bent. Altijd positief en keiharde werker binnen het elftal. Succes in je verdere leven.


Overige proefielen

Nieuwsarchief Profiel van de week 


logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg