Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jos Beerens loopt 4-Daagse voor goed doel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

AVE avond gezellig en druk op nieuwe locatie (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
MCB Direct
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

23 april 2017 | Nieuws

Unitas '59 Kampioen 4e klasse G (ZII)


Eclatante zege genoeg voor kampioenschap Unitas'59.

Unitas'59 heeft met klinkende cijfers het kampioenschap in de 4e klasse G (ZII) binnen gehaald. Thuis speelde het Lierop aan gort en won het met dubbele cijfers: 10-0.
Dat Unitas kampioen zou worden, zat er al lange tijd aan te komen. De ploeg van Koen van der Heijden heeft dit seizoen nog geen wedstrijd verloren. Slechts een keer moest de Eindhovense ploeg de punten delen met Bruheze. De overige 22 wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Voor Van der Heijden betekent het een mooie afsluiting van zijn eerste seizoen als hoofdtrainer in het amateurvoetbal. "Ik had het nooit kunnen bedenken om in mijn eerste jaar al gelijk een kampioenschap op mijn naam te schrijven. Daar ben ik echt super blij mee", aldus een jubelende trainer.
Hij zag dat zijn ploeg ook een prima kampioenswedstrijd speelde. Al na zeven minuten was de wedstrijd al gespeeld. Doelpunten van Nawid Sadat en Patrick Rosier zorgden al snel voor de genadeklap die Lierop niet meer te boven kwam. De doelpunten volgden elkaar in rap tempo op. Richard Hermans, een eigen doelpunt van Lierop en wederom een fraaie treffer van Sadat bepaalde de ruststand op 5-0. Ook na de onderbreking liet Unitas er geen gras overheen groeien. Hermans, Rosier, Sadat (2x) en John Dekkers zorgden voor extra glans van deze kampioenswedstrijd door te scoren.

Symbolisch
Van der Heijden kon een grote lach niet onderdrukken met het spel van zijn ploeg. "Het ging echt ontzettend snel vandaag. Ik hoop dat we echt aan iedereen die hier vandaag op sportparkt 't Bokt aanwezig was, hebben laten zien wat wij in onze mars hebben. De wedstrijd is gewoon het symbool voor ons seizoen. We hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen." Ook Sadat, met vier doelpunten de belangrijkste man aan Unitas zijde, was erg tevreden met het vertoonde spel. "We hebben echt heel goed gespeeld vandaag. Het was de perfecte wedstrijd in alle opzichten. En voor mij persoonlijk is het ook erg lekker om zo'n groot aandeel in de score te hebben."

Volgend jaar mag Unitas het dus een niveau hoger laten zien en daar heeft Sadat veel vertrouwen in. "Dit seizoen hebben wij laten zien hoe sterk wij zijn. Ik denk ook echt dat wij ook in de derde klasse hoge ogen gaan gooien. Maar we gaan nu maar eerst dit mooie moment vieren." Ook Van der Heijden heeft wel zin in een feestje dat hij samen met zijn vader en tevens assistent Willy van der Heijden gaat vieren. "Het is echt heel bijzonder om dit samen met mijn vader te mogen meemaken. Wat ik daarbij voel is moeilijk onder woorden te brengen." Toch kijkt hij al stiekem vooruit naar komend seizoen. "Ik ben nu al aan het kijken wanneer we weer gaan beginnen aan het nieuwe seizoen. Ik heb er veel zin in. We willen in de derde klasse geen lelijk eendje worden maar een mooie zwaan. Maar nu eerst genieten van alles."
(Aanvoerder Ruud Vissers ontvangt de kampioensschaal van zijn vader)

Opstellingen

Unitas'59: 1. Kamiel Pennings, 3. Remco Diks, 4. Mark Bartels, 5. Ruud Vissers, 6. Robin Timmers, 8. Richard Hermans, 9. Patrick Rosier, 11. Marco van Gerwen (17. Virgil Niekoop), 12. Shane van Bosstraten (18. John Dekkers), 16. Rob Rijpert (2. Jeffrey van Dingenen), 19. Nawid Sadat

Lierop: 2. Tim van Lieshout, 3. Bart van Lierop, 4. Thijs van Heugten, 5. Bart Sijbers, 6. Chris Filippini, 7. Jan van Lierop (12. Kevin Geerts), 8. Hidde Maas, 9. Guus Berkers (13. Ralf Hurkmans), 10. Ralf van de Laar (14. Maarten van den Einden), 11. Bart van Brussel, 20. Sjoerd Hooglugt

 


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

25 april 2017 om 15:10

Woenselse Boys zegt:

Spelers, begeleiding, supporter en natuurlijk Koen & Willy, van harte gefeliciteerd met terechte behaalde kampioenschap!! Veel succes komend seizoen op een hoger niveau maar dat komt goed. Marco van den Braken namens Woenselse Boys


23 april 2017 om 20:59

Nick van Gerwen zegt:

Het zat er al een paar seizoenen aan te komen dus nu gefeliciteerd met dit overtuigend kampioenschap! Op naar de 3e klasse!


23 april 2017 om 19:37

Jeroen Vermaas zegt:

Koen,Willie, begeleiding en spelers geweldig prestatie, ongeslagen kampioen en ook het tweede kampioen. Van harte gefeliciteerd en geniet ervan.


23 april 2017 om 17:15

Ambro zegt:

Gefeliciteerd koen en willie met dit kampioenschap . Geniet ervan


Overige Nieuwsitems

Nieuwsarchief Nieuws

Unitas '59 Kampioen 4e klasse G (ZII)
(Door Gerard Verhagen)
logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg