Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

17 april 2017 | - Wedstrijd van de week 

Beerse Boys in extremis naar nuttige puntendeling


Beerse Boys sleept in slotfase een gelijkspel over de streep.

Met een ferme high five vierde Cemal Yilmaz, trainer van Beerse Boys, zondag de late en nauwelijks nog verwachtte gelijkmaker tegen RKTVV. Vanaf elf meter zorgde invaller Jannes Mulders voor 1-1 en kunnen de roodwitten zich opmaken voor nog vier finales. Met slechts drie punten voorsprong op Moerse Boys en vier op AWC moet Beerse Boys alle zeilen bijzetten om de nacompetitie te ontlopen.
Er was op sportpark De Klep in Middelbeers sprake van een zeer matige wedstrijd, die pas na de voorsprong van RKTVV – in de 65ste minuut – enigszins op gang leek te komen. In de 4de minuut was er weliswaar een eerste vermeldenswaardig moment, toen Rick de Kok namens de bezoekers van afstand de bal op de bovenkant van de lat knalde, maar het was meteen voor langere tijd de enige opwinding. Er werd door beide teams veel balverlies geleden en hoewel Beerse Boys halverwege de eerste helft wat brutaler leek te worden, was het vooral RKTVV dat het spel maakte. Kansen waren er echter nauwelijks.
De ploeg uit Tilburg probeerde het vooral van afstand en Michael Boelen en Samir Medic namen met gevaarlijke schoten het doel van Koen van Kollenburg onder vuur. De geroutineerde doelman van Beerse Boys, die na dit seizoen afscheid neemt, hoefde echter niet in actie te komen. Ook niet op een kopbal van Berry Sonnenschein, die de bal net voorlangs zag gaan. De thuisclub kon hier hoegenaamd niets tegenover zetten. Via Niels van Heerbeek en Pim Vingerhoets stichtte de formatie van Yilmaz wel enig gevaar, maar de Tilburgse defensie raakt niet echt in de war.
Op maat
Na de rust was er direct een kans voor RKTVV. Medic verscheen vrij voor Kollenburg, maar de doelman redde met de voet. In de 59ste minuut was er eindelijk een mogelijkheid voor Beerse Boys. Vingerhoets ging op links goed door, omspeelde zijn directe tegenstander, maar schoot de bal in het zijnet. Een dure misser, want vijf minuten later kwam RKTVV aan de leiding. Medic speelde zich prima vrij en bediende Boelen op maat. Deze drukte beheerst af en scoorde door een woud van spelers: 0-1.
RKTVV was nu echt de betere ploeg en Beerse Boys kwam nauwelijks in het stuk voor. De supporters zagen hun team voortploeteren en met uitzondering van een kansje voor Van Heerbeek, die uit de draai overschoot, leek het er niet op dat 'Beers' nog gelijk zou gaan maken. Toch viel de 1-1 uiteindelijk wel. In de 88ste minuut. Nadat eerst Luuk van Gestel de bal op de vuisten van doelman Jeffrey van Gestel kogelde, werd Jannes Mulders in het strafschopgebied onderuit getrokken. Scheidsrechter Ooms wees gedecideerd naar de stip. Mulders zelf voltrok het vonnis en zorgde voor de belangrijke gelijkmaker.
Behendig
'Verdiend', noemde Yilmaz de puntendeling. Al gaf hij toe dat het er lange tijd niet naar uit zag dat Beerse Boys nog op gelijke hoogte zou komen. 'We waren veel te slordig in balbezit en dan speel je een behendige ploeg als RKTVV in de kaart. We konden daardoor immers geen druk zetten en creëerden zelf nauwelijks kansen. Je weet dat met zij met hun creatieve spelers altijd wel een paar keer gevaarlijk voor het doel komen en hoewel we verdedigend goed stonden, letten we toch één keer niet goed op. Dit kostte meteen een tegendoelpunt. Gelukkig maken we nog gelijk en hebben we alles nog in eigen hand.'
Opstellingen:

Beerse Boys: 1. Koen van Kollenburg, 2. Bob Smulders, 4. Rob van Bijsterveldt, 5. Joost Claassen (17. Jannes Mulders), 7. Daan Smulders, 8. Joost Schapendonk, 9. Niels van Heerbeek, 10. Dennis Schapendonk, 11. Pim Vngerhoets (16. Luuk van Gestel), 14. Bart den Otter (15. Ronnie Pijnenburg), 18. Stijn van Heerbeek.

RKTVV: 21. Jeffrey van Gestel, 4. Charles Arewa, 7. Michael Boelen, 8. Soufiane Allach (6. Bob Vroom), 10. Miquel ten Brink, 11. Thomas Horvers, 13. Issa Abdie Jama, 14. Matthew Wanner (18. Gracia Kadima), 17. Rick de Kok, 19. Samir Medic (9. Murat Er), 20. Berry Sonnenschein.

 


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Beerse Boys in extremis naar nuttige puntendeling
(Door Willem-Jan Schampers)
logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg