Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jos Beerens loopt 4-Daagse voor goed doel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

AVE avond gezellig en druk op nieuwe locatie (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
MCB Direct
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

16 maart 2017 | Nieuws

Profiel van de week: (Ad Snoeijen) RKSV Heeze)


Ad: "Noud van Buul is een warme, oude bromsnor met het hart op de goede plek! Een voetbaldier die heel uitgebreid en fanatiek te werk gaat."


Deze week in profiel van de week Ad Snoeijen van RKSV Heeze. Ad Snoeijen begon zijn spelersloopbaan bij de plaatselijke RKSV Heeze en speelde daar tot de C-jeugd. Daarna nam Helmond Sport hem op in de jeugdopleiding waar Snoeijen het bracht tot Jong Helmond Sport. Na het avontuur Helmond Sport keerde Snoeijen terug bij RKSV Heeze. Na twee jaar zocht Snoeijen een nieuwe uitdaging en vertrok hij naar de amateurs van PSV. Na een seizoen PSV/av kwam hij vervolgens uit voor Geldrop en De Valk. In 2013 keerde Snoeijen voor de 3e keer terug bij RKSV Heeze.

In zijn eerste jaar promoveerde Snoeijen met RKSV Heeze naar de 2e klasse. De 33-jarige middenvelder is met RKSV Heeze momenteel bezig aan zijn derde seizoen op dit niveau. Na het vertrek van Jeroen Mecking is Noud van Buul voor dit seizoen de hoofdtrainer. Onder Van Buul kent RKSV Heeze een redelijk seizoen. De club staat steevast in de middenmoot met 25 punten uit 17 wedstrijden. Maar geeft deze plaats op de ranglijst genoeg voldoening voor RKSV Heeze, we vragen het aan Ad.

Profiel van de week wordt mede mogelijk gemaakt door:

Open vragen
Stel je even voor aan het amateurvoetbaleindhoven publiek:
Ik ben Ad, 33 jaar. Getrouwd met Linsey en samen hebben we twee kinderen Emy (4) en Djim (1). 
Vertel eens iets over je beroep of studie, wat doe je precies:
Ik heb in 2010 mijn eigen bedrijf Snoeijen Electro Systems opgestart. Met mijn bedrijf richt ik mij op het maken van complete installaties in woningen/bedrijfspanden en heb ik service hoog in het vaandel staan. Hiernaast richt ik mij ook op het aanleggen van: tuinverlichting, domotica, alarminstallaties en camera's en zonnepanelen.  
Wat zijn je passies / hobby's buiten het voetbal:
Ik besteed mijn kostbare vrije tijd graag aan leuke dingen doen met mijn gezin. Daarnaast vind ik het belangrijk om de contacten met mijn familie en vrienden te onderhouden. 
Hoe sta je in het dagelijks leven:
Ik ben een nuchter persoon, die denk ik wel zeer positief is ingesteld. Ik zal altijd proberen om het beste in iemand te zien. Het glas is bij mij dus duidelijk altijd halfvol. Ik schroom er ook niet voor om mijn mening te uiten. Soms wordt dit niet altijd gewaardeerd, maar ik denk wel dat iedereen weet wat ze aan mij hebben.  
Hoe denk je dat de voetbalwereld je ziet als speler:
Ze zien mij denk ik als een speler die hard werkt, een duel nooit uit de weg zal gaan en iemand die nadrukkelijk aanwezig is met coachen binnen het team. Daarnaast zien ze iemand die zijn strepen wel verdient heeft in het amateurvoetbal met mooie kampioenschappen als scorende spits bij verschillende verenigingen.
Wat spreekt je het meeste aan bij deze club en welke dingen juist niet:
Wel: Een gemoedelijke dorpse club die kan steunen op de vele vrijwilligers. Daarnaast zien we vele vaste supporters week in week uit langs de lijn staan om hun clubke te steunen.
Niet: Door bepaalde keuzes die er gemaakt zijn binnen de club, kampen we met een te krappe selectie voor het eerste en tweede elftal.
Van welke trainer heb je het meeste geleerd en motiveer je antwoord:
Ik ben altijd al een vrij eigenwijs persoon geweest. Dus heb ik vooral me eigen koers gevaren. Wat voor mij erg belangrijk was, is vertrouwen krijgen. Ik heb dit onder meerdere trainers mogen ervaren en hierdoor mede mijn successen behaald. Als ik er toch één moet noemen, dan ga ik voor Erik Clink die mijn trainer was bij Helmond Sport. Hij heeft me technisch beter en sterker gemaakt.  
Wat vind je van je huidige trainer en omschrijf zijn plus en min punten eens:
Noud is een warme, oude brom snor met het hart op de goede plek! Een voetbaldier die heel uitgebreid en fanatiek te werk gaat. Met zijn vele anekdotes van vroeger zorgt hij voor een gezellige sfeer. Zijn kracht is denk ik nog steeds dat hij de lat hoog legt en een team boven zich zelf uit kan laten stijgen! Ook durft hij dingen te benoemen!
Helaas kan dit fanatisme ook zijn valkuil zijn, want als het niet loopt zoals hij zou willen, dan kookt hij soms over en kan dat averechts werken op de jonge spelers. 
Wie is binnen je team de meest opvallende persoon en waarom:
Onze keeper Vincent Jansen. Ik heb veel gekke keepers meegemaakt, maar nog nooit zo'n eigenzinnig(soms rare) gast die helemaal zijn eigen ding doet. Verder knap dat hij een basisplaats heeft veroverd in Heeze 1. Hij heeft sindsdien al regelmatig punten voor ons gepakt. 
Ik heb heel veel respect voor................. omdat:
Persoonlijk mijn vrouw Linsey. Ze heeft 2 wondertjes op de wereld gezet! Knap hoe ze zichzelf heeft ontwikkelt tot moeder!.... En natuurlijk het volhouden met mij!! Haha
Ook heel veel respect voor mijn ouders en schoonouders! Op voetbalgebied vrijwilligers die het amateurvoetbal mogelijk maken. Zoals leiders, verzorgers en bestuursleden die zich jarenlang met hart en ziel inzetten voor de club!  
Wie zijn de meest bijgebleven spelers tot nu toe:
Danny van Bakel, Nick van den Heuvel, Lennart Nedercorn, Toon van Veen, Erik Schaeken.... Allemaal knotsgekke fanatieke winnaars die je niet graag tegen wil hebben. 
Wat maakt je vereniging zo speciaal voor jou:
Veel vrienden en bekenden uit ons dorp waarmee je wekelijks een sportieve prestatie neerzet. De club is een deel van mijn leven geworden door de vele jaren die ik er nu speel. 
Geeft de huidige plaats op de ranglijst de juiste weerspiegeling aan de kwaliteiten van de spelersgroep:
We hebben in het begin van dit seizoen een mooie serie neergezet, we stonden zelfs een week bovenaan! Ik denk dat we daar heel blij mee moeten zijn, want daarom hebben we nu extra lucht in de ranglijst....
We hebben helaas te weinig kwaliteiten om veel wedstrijden te winnen zonder de nodige scherpte en werklust! De werklust is er bij de meeste wel gelukkig, alleen de scherpte en concentratie is bij Heeze altijd een wisselend iets.... Het lijkt wel of dat er elke week iets moet gebeuren (een grote nederlaag de week daarvoor of toevallig een leuke derby) zodat spelers zich extra op kunnen laaien.
Als wij allemaal scherp zijn dan kunnen we van elke tegenstander winnen in onze competitie! 
Pijnlijk verlies tegen Oranje Zwart: 
Jazeker.... duidelijk weer zo'n wedstrijd dat er aantal van ons nog wakker moesten worden terwijl we al een kwartier bezig zijn. En als je dan een fanatieke tegenstander tegen hebt, probeer dan nog maar eens in de wedstrijd te komen. Dan merk je dat machteloosheid en frustraties toenemen in je team en dat is onnodig en HEEL JAMMER. 
Persoonlijk:
Wat is je favoriete dagelijkse bezigheid:
Bij mijn gezin zijn.... helaas moet er ook gewerkt worden.  
Waar zie je jezelf over 5 jaar:
Pff, lastig.. Ik ben wel over mijn toekomst na aan het denken, want het einde als actieve speler in een eerste elftal komt in zicht. Wat ik hierna zou willen doen vindt ik lastig te vertellen, want ik ben mijn hele leven al met voetbal bezig geweest.
Waarschijnlijk zou ik graag nog iets in het voetbalwereldje blijven doen, maar wat dat precies is laat de toekomst zich uitwijzen. Als er iets interessants op mijn pad komt, dan zou ik er ook zeker voor gaan.
Maar van de andere kant is mijn dochter Emy nu bijna 5 jaar en gaat hopelijk sporten. Daarna volgt mijn zoontje! Graag wil ik mijn kinderen steunen en begeleiden bij hun hobby. Het lijkt me geweldig om te zien hoe mijn kinderen zich daarin ontwikkelen. Uit ervaring weet ik hoe fijn het is als ouders je steunen. 
Wat zou je nooit meer overdoen:
Spelen onder trainers die niet de waarheid vertellen en hierdoor de sfeer in het elftal kapot maken. Helaas heb ik dit mee gemaakt en het drukt een negatieve stempel op het seizoen. 
Wat zijn je slechte eigenschappen
Ben vanaf jongs af aan een doener! Dus eerst doen en dan pas nadenken is soms een valkuil.... Ik word gelukkig steeds rustiger. 
Wat zijn je goede eigenschappen:
Ik zie vaak de positieve kant van iets. Ben hard voor mezelf. 
De grootste ergernissen in amateurvoetbal:
Ik vind vooral dat er helaas veel trainers in het amateurvoetbal zijn die veel bezig zijn met van alles, behalve voetbal... Dit kan natuurlijk gezellig zijn, maar alleen een bal in de wei gooien en zeggen winnen, komt te vaak voor. Ik vind dit gewoon een gemiste kans! Voetbal is een tactische teamsport, eerste instantie kijk je natuurlijk naar de sterke en zwakke punten in je team. Maar daarna kan je trainen en bouwen aan aanvallend spel. Afspraken maken en met lef elke wedstrijd proberen een stapje vooruit te maken! 
Hoogtepunt als speler:
Mijn echte hoogtepunt was toch wel de 1e 2 jaar met de valk. Kampioen in de 2e klasse en daarna promoveren naar de hoofdklasse met 35 wedstrijden ongeslagen! Met het 100-jarig bestaan van de club en een oefenwedstrijd tegen PSV was dit een geweldige tijd met veel mooie momenten en een supergezellige groep! 
Dieptepunt als speler:
Het verliezen van een echte (voetbal)vriend Ties Verhappen. Hij was een leider/vaderfiguur in de begin jaren van ons zaalvoetbalteam "Verest sport".
Ik vind hem de grondlegger van ons "geweldige collectief" waarmee we heel ver zijn gekomen! Hij gaf ons t vertrouwen dat als we achter elkaar bleven staan en spelen op de nul we ver zouden komen. 
Lastige tegenstander:
Maza Rodriques.... ik vergeet nooit meer dat er een lange bal kwam richting mij. Tien meter achter mij hoor ik zachtjes grommend "MAZA" hij sprong denk 2 koppen hoger als ik, geweldig! Ik kon alleen maar h de hele wedstrijd tegen hem aanspringen en hopen dat hij de bal verkeerd raakte.. Haha 
Meest overschatte voetballer:
Narsingh 
Meest onderschatte voetballer:
Stefan de Vrij
Meest opmerkelijk nieuwsfeit:
Overige:
Hoeveel tijd besteed je aan Social Media en van welk Social Media maak jij voornamelijk gebruik:
Niet zoveel... soms beetje facebook 
Wie was je idool toen je een puber was:
Dennis Bergkamp 
Wat is je gekste gewoonte:
Ik strik schijnbaar mijn veters op een rare manier. 
Meest markante figuur langs de lijn:
Henk van Galen 
Leukste persoon die je dit jaar hebt leren kennen:
Ivo Moerenhout 
Met wie van je team ga je ook buiten het voetbal om: 
Tom Krieckeart, Mark Claassen en Marcel Kox.  
Kort:
Internet: AVE
Mobieltje: Iphone 6
Duurste aankoop: Mijn huis
Vrienden: Verest Sport
Merk voetbalschoenen: Adidas
Muziek: 100%NL komt meestal uit de bouwradio.
Grootste flater: Heb ooit Kevin van Veen alleen op keeper afgestuurd. Helaas speelde hij bij de tegenstander!
Voetbalhumor: -
Droomvrouw: Mijn vrouw uiteraard! Heb ik heel veel geluk mee.
Eten: Steakhouse
Drankje: Kontiki 7up
Vakantieland: Canarische Eilanden
Automerk: Hyundai
Ja/Nee:
Kunstgras: NEE
Ik kan goed overweg met mijn trainer: JA
Ben je een facebook/twitter freak: NEE
Promotie met je club dit seizoen: NEE
Ik wil graag voetbaltrainer worden in de toekomst: JA
Ik ga lekker stappen in het weekend: NEE
Na de wedstrijd lekker doorzakken in de kantine: JA
Ik ben gespannen voor een wedstrijd: NEE
Ik leef voor mijn sport: NEE
Rook je: NEE
Doe alles voor een overwinning: JA
Trainer kan me op elke plaats binnen het veld opstellen: JA
Een voetbaltrainer moet niet ouder zijn dan 50 jaar: NEE
Ik krijg een onkostenvergoeding bij deze club: NEE
Gekleurde voetbalschoenen: JA
Wil je op deze Ja / Nee vragen nog iets nader toelichten: NEE
Open:
Het mooiste sportcomplex: RKSV Nuenen
Het lelijkste sportcomplex: Oranje Zwart
Wat hoop je nooit mee te maken: Oorlog
Wat staat er bovenaan je bucketlijst: Ik ga mijn achtertuin in orde maken! Hihi
Voor welke club heb je de meeste sympathie: De Valk
Voor welke club zal je nooit gaan spelen: DOSL
Wie is volgens jou de beste speler uit jullie selectie: Ivo Moerenhout
Welke speler van een andere vereniging zou je graag bij jullie zien voetballen: Jorg van Galen & Ruud vd Dungen.
Dat zeggen wij, wat zeg jij:
Wij zeggen: RKSV Heeze wil graag een keer acteren op 1e klasse niveau
Jij zegt: Ze zouden het best willen... maar ik wil ook een miljoen! Ik denk dat het belangrijker is om een stabiele tweede klasser te zijn. Voor een club waar niet betaald wordt, is het moeilijk om voor langere tijd in de eerste klasse uit te komen.
Wij zeggen: De spelersgroep heeft met het vertrek van Schaeken, Van Galen en Bosch kwaliteit ingeleverd
Jij zegt: het is 3x zwaar verlies voor Heeze. Schaeken had nog een aantal jaren de kar kunnen trekken en is een winnaar puur sang, helaas stoorde hij zich teveel aan "geen beleid" bij Heeze. Van Galen is gewoon een gevaarlijk, handig mannetje met een geweldige drive voor Heeze. Hij pikte altijd wel zijn doelpuntje mee. Bosch is een terriër met een clubhart die helaas door de vorige trainer niet binnen boord is gehouden. 
Wij zeggen: Jeroen Mecking
Jij zegt: Markante positieve vent die op zijn eigen manier bij Heeze het roer in handen heeft genomen. Hij had gewoon niet zo veel ervaring op dit niveau. Toch heeft hij zich hier doorheen weten te knokken. Dit heeft ups en downs gekend met als hoogtepunt de promotie naar de tweede klasse.
Wij zeggen: William van Vijfeiken 
Jij zegt: Topvent! Positief en druk doende om jongens het gevoel te geven dat we met iets geweldigs bezig zijn. Weet de juiste snaar bijna altijd te raken. Je krijgt een glimlach op je gezicht en je kan onbevangen voetballen! Heeft ons team zoveel mogelijk uit die wind gehouden. Hij snapt waar voetbal om draait en durft zijn nek uit te steken.
Een gemis dat de club hem heeft laten gaan. Hopelijk wordt hij nog een keer "binnen gevist".
Wij zeggen: Marius Methorst
Jij zegt: Schoonvader die ik zeer mag! Het is een rustige en betrouwbare man. Hij heeft veel ervaring en wordt in mijn ogen gruwelijk onderschat. Ik hoop dat ik nog ooit samen met hem een 1e elftal mag managen.
Wij zeggen: De Valk
Jij zegt: De Valk is voor mij een beetje heilige grond. Ik ben trots dat ik bij de Valk mee heb kunnen werken aan een aantal topjaren met veel geweldige prestaties en geweldige mensen!
Vind het nog steeds heel jammer dat de Valk na deze geweldige tijd en het 100 jaar bestaan meer spelers gingen halen waardoor eigen jongens de club verlieten.
Tot slot:
Wat vind je van Amateurvoetbaleindhoven.nl:
Mooie site waar je het voetbal uit de regio op de voet kan volgen. 
RKSV Heeze is een fantastische club omdat:
Gewoon gezellig en gemoedelijk. 
Wie zou jij graag willen zien in deze rubriek 'Profiel vd week':
Jorg van Galen. Ik ben benieuwd hoe hij zijn overstap naar de Valk heeft ervaren en wat zijn plannen zijn voor volgend seizoen. 


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige Nieuwsitems

Nieuwsarchief Nieuws


logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg