WODAN eindelijk naar de 3e klasse

Na jarenlang vechten tegen promotie is het WODAN 'anno 2016' eindelijk gelukt om te promoveren naar de 3e klasse. Na de 0-1 uitoverwinning afgelopen zondag was de ploeg van Pierre van Berkel in het tweede duel wederom te sterk voor Hapert. WODAN maakte het karwei degelijk en vakkundig af door met 2-0 te winnen.

Na de wedstrijd was de blijdschap groot. Trainer Van Berkel kon zijn geluk niet op. "dit is geweldig, na een seizoen vol met perikelen rondom de club hebben we met z'n allen keihard gewerkt, met dit als resultaat." Van Berkel was zichtbaar emotioneel . "ik ben ongelofelijk trots dat we dit bereikt hebben, de club op deze manier verlaten is natuurlijk een droom die uitkomt." Van Berkel gaat WODAN na een seizoen verlaten en wordt komend seizoen hoofdtrainer van SVSSS.

ACHT geeft promotie uit handen.
Vv ACHT heeft verrassend promotie naar de 3e klasse laten liggen. Na een overtuigende 1-3 overwinning in Valkenswaard liet de ploeg van Peer van Kemenade het thuis behoorlijk afweten.

Na 90 minuten voetballen stond er een 0-2 op het scorebord voor Valkenswaard door doelpunten van Nick Thijssen en Roy Panis. In de verlenging scoorde Rob Vlassak namens Valkenswaard de 0-3 en vlak voor het einde van de verlenging Roy Roestenburg namens ACHT de 1-3 waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 overwinning voor Valkenswaard. Strafschoppen moesten de beslissing brengen. In deze strafschoppenserie waren “De Bosuilen” de sterkste (3-4) waardoor het zich handhaaft voor de 3e klasse.