Marvilde deelt gevoelige tik uit aan Nieuw Woensel

De manschappen van Bram Louwers stonden binnen no time met 0-3 voor. De achterhoede van Nieuw Woensel kende een off-day en met speels gemak creëerde Marvilde legio kansen. Marvilde scoorde uit de opgelegde kansen slechts driemaal want lat en paal voorkwam dat Nieuw Woensel niet met 0-5 of 0-6 achterstand de rust inging. Na rust herstelde Nieuw Woensel zich enigszins.

In de zestiende minuut opende Danny Das de score voor Marvilde, 0-1. Drie minuten later maakte Rik van den Bogaard er 0-2 van en even later tekende Erwin Isbouts voor de 0-3. Direct na rust maakte Tom Jacobs namens Nieuw Woensel 1-3.  Een kwartier voor tijd zorgde Tayfun Yilmaz voor 1-4 eindstand.

Marvilde stijgt door de vierde overwinning op rij naar de tweede plaats in de competitie met een punt achterstand op koploper NWC. Nieuw Woensel zakt naar de tiende plaats en behaalde tot nu toe slechts vier punten uit vijf wedstrijden.

Hieronder een foto impressie van deze wedstrijd.