FC Eindhoven (zaal) verliest van efficiënt Hovocubo

Gelijkopgaand
De eerst helft begon rustig, maar fel. Beide ploegen waren constant in beweging en zaten kort op de bal. Dit resulteerde in de eerste minuten in slechts luttele kansen. Uit het niets werd het in de 9e minuut raak voor Hovocubo. Mo Attaibi counterde snel en met een solo maakte hij de 1-0. Enkele minuten later was het alweer gelijk. Kenan Koseoglu scoorde voor FC Eindhoven vanuit een directe vrije trap. Na de goal maakte Nick Kuijlaars zijn rentree in het zaalvoetbal. Hij kwam meteen vrij voor de goal, maar zijn schot werd knap gered door keeper Dave Stet. Twintig seconden voor rust kwam Hovocubo op 2-1. Wederom was het Attaibi die binnen kon schieten.

Efficiëntie
FC Eindhoven begon de tweede helft sterk. Er kwamen meer kansen, en na drie minuten maakte Oualid Saadouni de 2-2. Pieter Grimmelius schoot de bal naar voren op het hoofd van Saadouni, die prachtig onderkant lat binnen kopte. Lang konden de Blauw-Witten niet genieten. Een minuut later was het Attaibi die zijn hattrick completeerde na wederom een goede actie. Het werd spannender en het duel ging er harder aan toe.

Na 32 minuten besliste Hovocubo de wedstrijd. Karim Mossaoui maakt de 4-2 na een sterke periode van FC Eindhoven, waarbij kansen niet benut werden. Een minut daarna was het captain Amir Molkarai die van een defensieve fout profiteert en de 5-2 binnen knalde. Vijf minuten voor tijd maakte Mossaui zijn tweede na een uitgespeelde kans, de 6-2. FC Eindhoven begon toen met vijf veldspelers te spelen. Dit mondde meteen uit in de 6-3, gemaakt door Kenan Koseoglu. Met nog vijf minuten op de klok leek er nog een sprankje hoop te zijn, maar die hoop verging even snel als de minuten. 6-3 bleef de eindstand, de Blauw-Witten gingen met lege handen naar huis.