FC Eindhoven (zaal) geeft winst weg in slotfase

Voorsprong voor rust

De wedstrijd begon meteen met een flink tempo. Al na drie minuten waren beide doelmannen al eens gepasseerd. In de tweede minuut was het Mo el Fahsi die de score opende. Door een verdedigende fout kon de Belg gemakkelijk binnentikken. Amper een minuut later was het alweer 1-1 door Mo Bendadi. Lang bleef het spannend. In de twaalfde minuut was het echter weer twee keer raak voor FC Eindhoven. Uit twee goed opgezette aanvallen scoorde eerste Abdelhak el Ghaadaaoui, en vervolgens was het Oualid Saadouni. De 1-3 stand was ook de ruststand.

Veerkracht
De Apeldoornse ploeg kwam in het tweede bedrijf goed uit de startblokken. Binnen een minuut schoot Samir Makhouki de 2-3 binnen, waardoor de spanning terug kwam. Beide ploegen creëerden kansen. Nadat WSV met een extra veldspeler begon te spelen maakte Joey Ngarigota drie minuten voor tijd de gelijkmaker. Alsnog op bezoek naar de winst speelden de Blauw-Witten de laatste drie minuten met een extra veldspeler. Tien seconden voor tijd gaat het echter gruwelijk mis. Een harde intrap van Cihan Ozcan raakt Lahcen Bouyouzan, waardoor de bal alsnog het net in kaatst. Eindstand: 4-3.